Cut Out – Ander Sletvold Moe

Åpning av ustilling torsdag 5. mars 2020 kl. 19.00–20.30

CUT OUT
Vernissage: Torsdag 05. mars kl 19.00

Åpningstider utstilling: Fredag. 06. mars - søndag 08. mars kl 12.00-16.00

Samspillet mellom kunstverk og arkitektur er et gjennomgående tema i Anders Sletvold Moes kunstnerskap. Hans arbeider bærer ofte i seg en refleksjon over verkets begynnelse og slutt. Tilnærmingen er analytisk og formspråket minimalistisk, alltid presist og stramt utført. Paletten er konsentrert om få farger, ofte bare sort. I dette finner Sletvold Moe en uendelighet av muligheter og materialiteter som settes mot hverandre. Overflatestrukturer, stofflighet og former skaper kontraster og forbindelser.

I serien «Cut Out» har Anders Sletvold Moe tatt utgangspunkt i avkappede kartongbiter fra egne kunstprosjekt-modeller. I dette arkitektoniske overskuddsmaterialet er det dannet nye former som her er brukt som sjablong i belysningsprosessen for silketrykk. Trykkene er utført i sort og grønt. De er videre bearbeidet (håndkolorert) med blant annet oilstick, hvert arbeid er dermed et unikat.

Anders Sletvold Moe (f 1978) kommer fra Steinkjer og er bosatt i Oslo. Han er utdannet ved Kunstskolen i Rogaland og har en mastergrad fra Kunsthögskolen i Malmø. Sletvold Moe jobber hovedsakelig med installasjoner og maleri.

www.anderssletvoldmoe.com