Falling Awake – serigrafi av Nina Maria Kleivan

Åpning av ustilling torsdag 12. september 2019 kl. 19.00–20.30

Falling Awake er et serigrafisk prosjekt hvor Nina Maria Kleivan arbeider med å kretse seg inn på tilværelser. Hun tar utgangspunkt i fotografier, tekst/tekstfragmenter og monokrome felt. Prosjektet består av tre forskjellige deler.

Nina Maria Kleivan er utdannet ved Københavns Universitet og Det Kongelige Danske Kunstakademiet, hvor hun har arbeidet med både grafikk, maleri, skulptur og video. Hun har i alle år jobbet med grafikk parallelt med andre medier.
Hun arbeider sjeldent i opplag, men er mer opptatt av å eksperimentere, og lager sjelden mer enn et eller to, maks fem trykk. I de senere år har hun arbeidet en del med "Artist Books", og var bl.a. med på å grunnlegge det lille non-profit utstillingsstedet Svends Bibliotek i København.

Verkene er trykket på Statens Verksted i København og i hennes eget atelier i samme by.