Back to All Events

SILKETRYKK CMYK system


hedvig_thorkildsen.jpg

SILKETRYKK CMYK
med Hedvig Thorkildsen


24. - 25. mai 2019
Kursavgift: 3.200,- (inklusiv materialer)

Undervisningstider:
Fredag 16.30–20.00
Lørdag 11.00–18.00

Påmelding: post@toutrykk.no


CMYK
 (CMYK) er et fargesystem som brukes i forbindelse med silketrykk, gjerne til fotografiske motiver i farge. Kurset er et rent teknisk innføringskurs i hvordan man trykker med CMYK systemet i silketrykk. Vi skal arbeide med firefargers seperasjoner: Cyan- Magenta- Gul og svart. Disse fire fargene trykkes i riktig rekke følge og skal da ideelt sett bli lik det fotografiske utgangspunktet.

Det er lurt at deltagerne har noe erfaring med silketrykk fra før og at man har valgt ut et motiv i forkant av kurset som man ønsker å arbeide med. Formatet på motivet må være innenfor A4. Filmene til motivet vil i forkant av kurset bli printet ut. Kursdeltagerne skal i hovedsak fokusere på selve trykkingen og lære seg fargesystemet.

Earlier Event: May 4
KOLLOGRAFI
Later Event: September 28
MONOTRYKK